fredag 24 maj 2013

Nya tiden: Protester mot Monsanto och Bilderberg



Jag minns att det var väldigt vanligt att folk gick i demonstrationer på 70-talet. Inte bara Första maj-tåget utan det var mot och för allt möjligt. Rivningar av kvarter, byggandet av vägar, mot krig, för kvinnors lika rätt mm... Kanske är vi på väg tillbaks till att göra vår röst hörd?  Just nu sker flera stora protester över världen. Jag tittar dagligen på flera alternativa nyhetskanaler på nätet eftersom jag märkt att tv-nyheterna både i Sverige och t.ex CNN bara visar utvalda nyheter, alla vinklade på samma sätt, utan granskning eller ifrågasättande. Vad har hänt med media?... Ska man bara berätta det som är tillrättalagt och godkänt av någon överordnad? Hur sant blir det?

I morgon går världens största protesttåg i 55 länder med 2 miljoner upprörda demonstranter. "The March against Monsanto" har stor potential att bli historisk i att den berör samtliga levande varelsers framtid och hälsa. Monsanto står för GMO-mat. Mat som genmanipulerats och i princip är livsfarlig att äta och utan att du vet kan du redan ha satt i dig den dagligen och gett den till dina barn i flera år. De styr Livsmedelsverket i USA och regerar med sina pengar över lagar och regler. Obama har gett dem rätten att stå över lagen, rätt att vägra märka sina varor med GMO-etiketter, skapat lagar som kan tvinga folk att sluta odla tomater och tvingas odla genmanipulerad majs istället om han så önskar. Småbönder som odlar ekologiskt tvingas bort med hot och skatter... Men folk börjar få nog och vakna upp och ta ställning emot Monsanto.  

I juni i England kommer en annan protest att äga rum utanför ett avlägset beläget lyxhotell. Den hemliga Bilderberg-gruppen ska ha sitt årliga möte och besluta vart nästa krig ska äga rum, vilket vaccin som ska promotas genom nästa skapade pandemi och hur ekonomin ska gå upp eller ner för att gagna deltagarna... Vilka är då deltagarna som har tillträde till denna grupp kan man undra... Gamla och nya presidenter, blivande makthavare, högt uppsatta chefer i multimiljon-företag, bankmän, drottningen av Holland, och andra typer som redan styrt Världen dit de vill i flera decennier och mer. Svenskar som Wallenberg och Carl Bildt är där och Palme, Reinfeldt  m.fl var inbjudna innan de blev statsminister i Sverige. I år är Stefan Löfven inbjuden vilket kan vara likställt med en vinst i nästa val. Gruppen skapade och planerade EU och euron med ett inte alltför gott syfte: Om alla länder blir ett land är det lättare att styra massan. Eliten står på toppen och besluten som tas går fortare att genomföra och ingen är längre unik.

Ingenting av det vi ser i nyheterna är hela sanningen. Det är inte så att en bank plötsligt får en kris, det är sedan länge uträknat och kallt kalkylerat för att fylla på dessa människors redan dollartunga fickor med ännu mer... Medans hårt arbetande medelklassfamiljer går från hus och hem till fattigdom och evig skuld.

Varför gör de så här?.. Jag har slutat att undra över det - om man ska komma fram till ett vettigt svar så måste man utgå från att dessa människor är som man själv är - medkännande och rakryggade. Men eftersom de inte är det så slösar man bara sin energi på att undra eller tro att de vill oss andra väl. Om de ville oss väl skulle de handla annorlunda. Så enkelt är det faktiskt.

Jag är ingen expert på dessa grupper eller ämnen, men detta är det som är mest aktuellt just nu ute på alternativa mediesidor. Bara för 20 år sen lät dessa idéer som konspirationer och fantasier. Även för mig. Väldigt roande att se på en spännande film med t.ex Mel Gibson och Julia Roberts i "Conspiracy theory" som kom 1997. Nu är allt i den som en manual för hur dessa organisationer tagit sig fram, fler och fler s.k "whistleblowers" har trätt fram och berättat från insidan. Jag kan inte blunda för detta mer, det är inte längre tokstollar som Mel Gibson i filmen som pratar om detta som fakta. Det är f.d militärer, ingenjörer, forskare, läkare, journalister, Eisenhowers barnbarn Laura, poliser, regeringsmän, bankpersonal, storföretagsanställda, kändisar och många, många fler.

Jag ser hur världen håller på att vakna upp ur sin slummer - så som det har förutsagts i många profetior, som t.ex Mayakalendern. Så som nuvarande transiten av Pluto i Stenbocken i kvadratur med Uranus i Väduren förutspår. Jag är ju själv en som just vaknat upp för att jag började kolla runt på nätet och ramlade in på olika sidor som tillslut formade en helhetsbild, ett pussel läggs bit för bit och någon gång måste man börja lägga ihop pusslet. Nu är tiden inne för det. De doldas styre ska ta slut och transparens ska vara allenarådande. Det är min förhoppning och min övertygelse.
Ta mig inte på orden - Informera dig! Granska och ifrågasätt! Sök fakta på nätet och se själv. Allt de visar på tv är inte sant, kanske är det t.o.m ibland helt och hållet falskt?


Föregångare som i ett tjugotal år har fattat galoppen och som folk idag lyssnar på är:
David Icke och Alex Jones.
En svensk bra nättidning: NewsVoice



                                                     
                                                                                              Namasté


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar